Відзначення Дня Гідності та свободи

2018-11-22

З метою формування ціннісного ставлення особистості до суспільства і держави в навчальному закладі з 19 по 22 листопада пройшли заходи щодо відзначення Дня Гідності та Свободи.

Вчитель початкових класів Кушвид О.Г. для молодших школярів провела бібліотечний урок «Події, що змінили долю України». Під час заходу учням була донесена об’єктивна інформація про доленосні події в Україні на початку ХХІ століття. Третьокласники читали вірші українських письменників про свою державу та присягалися бути справжніми синами та доньками України, а для цього треба любити свою Батьківщину, знати і шанувати її традиції, події, закони та символи.

В день Героїв Небесної Сотні, учні та вчителі школи в ході інформаційного блоку «Як тяжко все пережити…» в скорботі схилили низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито в мирний, цивілізований час ХХІ століття. Вони віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави. Захід підготувала і провела класний керівник 6 класу Омельченко Н.М.

21 листопада школа долучилася до відзначення Дня Гідності та Свободи. В актовій залі школи пройшла урочиста лінійка «Народе мій, пишаюся тобою…», літературно – музична композиція «В нашій пам’яті вони назавжди» та шкільний майданс «Наш символ Гідності та свободи». Всі заходи пройшли за участю педагога – організатора школи Руль Н.М.

В ході круглого столу "Багатолика Україна в багатоликому світі" старшокласники обговорили напрям України на європейську інтеграцію, спрогнозували мирне майбутнє нашої держави. Організував і провів захід вчитель історії Бодун В.В

Кiлькiсть переглядiв: 284

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930